Ru Ua
Кошик
Товарів: (0)
Сума: 0 грн

Функції фотошпалер у вітальні

Вітальня – це обличчя будинку. Саме тут проходять сімейні вечори, зустрічі з друзями, відзначення різних пам'ятних дат. Тому інтер'єр кімнати повинен бути універсальним і максимально відповідати вимогам сучасних модних тенденцій. Одна з них – фотошпалери у вітальню.


Підкреслювати або виділятися?

залежно від стратегії дизайнера, фотошпалери виконують дві основні функції: гармонують із загальною оздобленням або служать яскравим елементом, на який повинні бути звернені погляди людей. Кімната може перетворитися з ними або прийняти єдиний закінчений образ.

багато В чому це залежить від початкового варіанту інтер'єру. Якщо вітальня виконана в класичному або ретро стилі з дорогими меблями і антикварними речами, її вид доповнять вінтажні фотошпалери з набережної Темзи 127854155, рідкісними книгами 201488894, репродукціями картин і фресок великих художників.

Але якщо помістити в таку кімнату яскравий пейзаж осіннього лісу 237091210, композиція набуває зовсім інший зміст. Тепер червона з жовтизною листя робить погоду, виступає лейтмотивом обробки і її головним компонентом. Йде гра на банальному контрасті, як у рекламних роликах.

Правило стосується не тільки класичних інтер'єрів. Приміром, куби у просторі 107171105 як фотошпалери в інтер'єрі хай-тек, виглядають гідним доповненням стилю і однією з нот його композиції. Але варто замінити їх величним Тадж-Махалом 90950876 і ось він ефект! На іншу меблі і оздоблення гості можуть не звернути уваги.


Класичні місця для обклеювання

Важливо не тільки правильно вибрати шпалери до вітальні, але і наклеїти їх на відповідне місце. Знову ж таки, все залежить від Ваших цілей. Якщо хочеться візуально розширити простір кімнати, і Ви вже підібрали гарний вид з арки 283721051, краще максимально звільнити стіну від меблів. Виграшно виглядають шпалери у вітальні навпроти входу в кімнату на тлі журнального столика і двох стільців/крісел.

Мета – просто прикрасити приміщення? Так поталу захід на море 188563262 над диваном. Це приємно виглядає і створює легку атмосферу, необхідну для гарного відпочинку. Любителі подорожей часто надходять ще більш цікаво – замовляють невеликі фотошпалери в вітальню з картою світу, відзначають на них відвідані країни, а поруч розташовують фотографій колажі з далеких країн.

Як бачите, варіантів використання фотошпалер у вітальні дуже багато. Всі вони по-своєму цікаві і прийнятні, а вибір конкретного – справа Ваших уподобань.  


Сорівняння товарів ()
Передзвоніть мені