Ru Ua
Кошик
Товарів: (0)
Сума: 0 грн

Яскравий офісний стиль підвищує ефективність

Доросла людина більше половини денного часу проводить на роботі. Але нудна й сувора оздоблення кабінетів зовсім не сприяє ефективному праці, психічному здоров'ю і тисне на зір. Сьогодні багато компаній це розуміють. Поклеїти шпалери в офіс вважається знаком хорошого тону. Вони сприяють задоволеності співробітників і підвищують індекс довіри клієнтів.

Коли говорять про фотошпалери в офісі, на розум відразу приходить багате оздоблення кабінету керівника. Але це застарілий стереотип. Прогресивні компанії обклеюють ними стіни і стелі робочих приміщень, зон відпочинку. Досить хоча б приклад Google, де фотошпалери в офісі поклеєні мало не на кожній стіні. У такому місці точно хочеться працювати.


Оригінальні рішення

Максимально легкий підбір сюжету – головна риса тенденції. Безпрограшним і універсальним варіантом виступають пейзажі природи з горами, лісами і полями у зонах відпочинку і панорамами Нью-Йорка, Shanghai та інших найбільших центрів бізнесу на стінах робочих кабінетів.

Однак іноді фотошпалери в офісах поміщають за протилежним принципом. Там, де проходить активна робота, клеять пейзажі, а в кімнатах відпочинку – панорами. За словами психологів, такий крок дозволяє співробітникам зберігати зір і не вибиватися з трудового процесу. Але куди більш цікаво виглядає офіс, де фотошпалери підібрані у відповідності з напрямком діяльності компанії.


Кожній фірмі особистий стиль

Якщо хоч поверхнево поглянути на каталог зображень студії Art Side, Ви в два кліка зможете підібрати сюжет для своєї фірми. Туристичні оператори завжди прикрашають стіни офісів морськими пейзажами і величними історичними пам'ятками. Це типова візуалізація бажань клієнта, яка допомагає швидко продати йому підходящий тур.

Фотошпалери в офіс великої міжнародної компанії – окрема тема. Можна вибрати індивідуальний стиль під кожен відділ, а особливо важливі місця обклеїти полотнами з картою, де відзначені всі представництва підприємства у світі. Ефект приголомшливий. Співробітники відчувають належність до величезної структурі, а клієнти бачать серйозність і розмах діяльності організації. 

Авто в офісі компанії, яка займається технікою – це обов'язковий пункт оздоблення інтер'єру. Студії фотографів та інших творчих людей прикрашають оригінально. Часто основою виступають ретро фотошпалери в офіс, оброблені в потрібному стилі.

Зауважте, ми навіть не говоримо про мириадах дитячих, продуктових, спортивних, книжкових магазинів, барах, кафе, ресторанах, де фотошпалери створюють мотив інтер'єру. Одним словом, їх поклейка – безпрограшний варіант, щоб перетворити вигляд приміщення і наповнити його змістом.   


Сорівняння товарів ()
Передзвоніть мені